Aankomende evenementen

Kermis Rilland

Kermis Rilland 5 t/m 8 juni 2024

De kermis in Rilland komt er weer aan! Van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juni kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden op de Hoofdweg in het centrum van Rilland.

Kermis Kruiningen

Kermis Kruiningen 26 t/m 29 juni 2024

De kermis in Kruiningen komt er weer aan! Van woensdag 29 juni tot en met zaterdag 2 juli kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden op de Markt in Kruiningen.

Kermis Yerseke

Kermis Yerseke 14 t/m 17 augustus 2024

De kermis in Yerseke komt er weer aan!
Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen.
De kermis is te vinden op het parkeerterrein aan de Bakenweg in Yerseke.

Eerdere evenementen

Paaskermis Hansweert

Paaskermis Hansweert 30 maart t/m 2 april 2024

De kermis in Hansweert komt er weer aan! Van zaterdag 30 maart tot en met dinsdag 2 april 2024 kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden rondom het dorpshuis, aan de Schoolstraat in Hansweert. Kijk snel onder het knopje attracties wat er allemaal komt!