Aankomende evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen bekend.

Eerdere evenementen

Kermis Yerseke

Kermis Yerseke 16 t/m 19 augustus 2023

De kermis in Yerseke komt er weer aan!
Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen.
De kermis is te vinden op het parkeerterrein aan de Bakenweg in Yerseke.

Kermis Kruiningen

Kermis Kruiningen 28 juni t/m 1 juli 2023

De kermis in Kruiningen komt er weer aan! Van woensdag 29 juni tot en met zaterdag 2 juli kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden op de Markt in Kruiningen.

Kermis Rilland

Kermis Rilland 7 t/m 10 juni 2023

De kermis in Rilland komt er weer aan! Van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juni kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden op de Hoofdweg in het centrum van Rilland.

Paaskermis Hansweert

Paaskermis Hansweert 8 t/m 11 april 2023

De kermis in Hansweert komt er weer aan! Van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 april 2023 kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden rondom het dorpshuis, aan de Schoolstraat in Hansweert. Kijk snel onder het knopje attracties wat er allemaal komt!