Aankomende evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen bekend.

Eerdere evenementen

Kermis Yerseke

Kermis Yerseke 17 t/m 20 augustus 2022

De kermis in Yerseke komt er weer aan!
Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen.
De kermis is te vinden op het parkeerterrein aan de Bakenweg in Yerseke.

Kermis Kruiningen

Kermis Kruiningen 29 juni t/m 2 juli 2022

De kermis in Kruiningen komt er weer aan! Van woensdag 29 juni tot en met zaterdag 2 juli kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden op de Markt in Kruiningen.

Kermis Rilland

Kermis Rilland 8 t/m 11 juni 2022

De kermis in Rilland komt er weer aan! Van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juni kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden op de Hoofdweg in het centrum van Rilland.

Paaskermis Hansweert

Paaskermis Hansweert 16 t/m 19 april 2022

De kermis in Hansweert komt er weer aan! Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 april kan jong en oud zich weer vermaken met de leukste kermisattracties, vermakelijke kermisspelletjes en de lekkerste kermislekkernijen. De kermis is te vinden rondom het dorpshuis, aan de Schoolstraat in Hansweert.
Kijk snel onder het knopje attracties wat er allemaal komt !